Home / Onze pompen / Dieselaangedreven pompsets

S-Line pompsets:
betrouwbaarheid in slim design.

S-Line-logo

Een serie mobiele pompsets die is ontwikkeld op basis van de specifieke eisen van Europese klanten: dat is de S-Line van Gorman-Rupp. Deze krachtige machines zijn ontworpen met het oog op de toekomst. Hoge prestaties, maximale betrouwbaarheid, de modernste technieken en beste materialen kenmerken dit unieke concept – waarbij design een van de uitgangspunten was. Het oog wil immers ook wat.

Het kloppend hart van de S-Line pompset: de Gorman-Rupp centrifugaalpomp. Deze staat al jaren bekend om zijn degelijkheid, lange levensduur en onderhoudsgemak. U kunt kiezen uit droog of nat zelfaanzuigende centrifugaalpompen. Het voordeel van een zelfaanzuigende pomp is dat meegevoerde lucht uit de zuigleiding zonder problemen afgevoerd wordt.

total-side-top-2-4K-1-1-e1555072931224

De innovaties van de S-Line mobiele pompsets:

Voldoet aan EU Stage V, zónder AdBlue

De pompen worden aangedreven door krachtige, moderne dieselmotoren, die voldoen aan de strengste EU Stage V-emissienormen. Er is géén AdBlue nodig, waardoor het gebruiksgemak optimaal is. De Gorman-Rupp S-Line pompsets zijn zuinig, betrouwbaar en efficiënt. Resultaat: maximale prestaties en minimale impact op het milieu tegen lage bedrijfskosten.

Slim design zorgt voor veiligheid en gebruiksgemak

De S-Line pompsets hebben een, wat we noemen, ‘smooth outside design’. De pompsets zijn daardoor goed schoon te houden, veilig om mee te werken en ook nog eens erg mooi om te zien. De geluidsreducerende, kunststofcomposiet vleugeldeuren bieden ruime toegang en maken snel en gemakkelijk onderhoud mogelijk. Bovendien zijn ze voorzien van reflecterende strepen voor optimale zichtbaarheid in het donker.

Hoge betrouwbaarheid met EradicatorTM

In zwaar vervuilde vloeistoffen kunnen grotere afvaldelen, zoals plastic verpakkingsmaterialen, zitten. Een bekend fenomeen zijn de vezels die zich in het rioolwater bevinden, waardoor pompen verstopt raken. Het innovatieve, gepatenteerde Gorman-Rupp EradicatorTM-systeem zorgt ervoor dat de vaste delen uit elkaar worden getrokken en niet met elkaar ‘kluwen’. Met dit systeem weet u zeker dat uw pompproces niet stil komt te staan.

Altijd 'in control' met PumpTr@xxTM

Met het optionele online monitoringssysteem PumpTr@xxTM heeft u altijd controle over uw machines. U kunt vanaf uw laptop of telefoon altijd online de belangrijkste parameters bekijken, en meteen zien op welke locatie de pomp staat. Verder kunt u alarmmeldingen instellen die u via sms of e-mail ontvangt – bijvoorbeeld als het dieselniveau plotseling daalt bij brandstofdiefstal.

Laag geluidsniveau

Overheden en opdrachtgevers stellen steeds strengere eisen aan het minimaliseren van overlast voor omwonenden of natuur. De combinatie van de moderne, stille en zuinige watergekoelde dieselmotoren, de revolutionaire geluidsreducerende vleugeldeuren en geluiddichte omkasting, zorgt voor een aangenaam laag geluidsniveau. Optioneel zijn de sets zelfs uit te rusten met fluisterstille elektrisch aangedreven pompen van Gorman-Rupp.

Droog draaien: géén probleem

Alle droog zelfaanzuigende pompen van Gorman-Rupp zijn voorzien van een oliegesmeerde asafdichting met een groot olievolume. Dit zorgt voor een optimale koeling van de afdichting, waardoor deze pompen ongevoelig zijn voor langdurig en afwisselend ‘droog draaien’.

Droog zelfaanzuigende pompsets
Model Aansluitmaat Maximaal debiet Maximale opvoerhoogte Beschikbare uitvoeringen Meer informatie
PAE3-603"60 m3 / uur15 mWkLiquidDownload datasheet
PAV3-853"85 m3 / uur20 mWkLiquid SewageDownload datasheet
PA4-1604"160 m3 / uur22 mWkLiquid, Liquid SewageDownload datasheet
PA4-1754"175 m3 / uur21 mWkLiquid, Liquid Sewage, AbrasiveDownload datasheet
PA6-3806"380 m3 / uur25 mWkLiquid, Liquid Sewage, AbrasiveDownload datasheet
Droog zelfaanzuigende pompsets
Model Aansluitmaat Maximaal debiet Maximale opvoerhoogte Beschikbare uitvoeringen Meer informatie
82-452"45 m3 / uur64 mWkLiquid, AbrasiveDownload datasheet
83-903"90 m3 / uur50 mWkLiquid, AbrasiveDownload datasheet
V3-1503"160 m3 / uur21 mWkLiquid, Liquid SewageDownload datasheet
V3-1603"160 m3 / uur42 mWkLiquid, Liquid SewageDownload datasheet
V4-1854"185 m3 / uur34 mWkLiquid, Liquid SewageDownload datasheet
T6-2806"280 m3 / uur27 mWkLiquid, Liquid SewageDownload datasheet
V6-4256"425 m3 / uur35 mWkLiquid, Liquid SewageDownload datasheet
T8-5008"500 m3 / uur30 mWkLiquid, Liquid SewageDownload datasheet
T10-75010"750 m3 / uur33 mWkLiquid, Liquid SewageDownload datasheet

Financiële oplossingen

 

Koop, huur of lease, u heeft te allen tijde de zekerheid van de betrouwbare technologie van Gorman-Rupp. Wilt u financiële flexibiliteit om te ondernemen, en niet meteen uw kapitaal vastleggen in machines? Dan heeft Gorman-Rupp altijd een oplossing voor u. Met ons Gorman-Rupp Rental-programma heeft u de keuze uit honderden pompsets – voor korte én langdurende inzet in uw projecten. Verder is maatwerk mogelijk met ons  aantrekkelijke leaseprogramma.

Onze
Services

 

Ze noemen ons niet voor niets ‘The Pump People’, want we zijn allemaal verzot op de technologie van pompen. Dat onze technologie betrouwbaar is, blijkt wel uit de maximaal 5 jaar garantie* die we op onze producten kunnen bieden. Mocht er onverhoopt toch eens een probleem zijn, dan staat onze 24/7-servicedienst altijd voor u klaar. Dankzij onze voorraad van meer dan 20.000 reserveonderdelen en onze verhuurvloot van 400 units, bent u ervan verzekerd dat u snel weer aan de slag kunt.

Laat ons contact met u opnemen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.